S2M in regio Lelystad [4]

Peter Krol - Sunday 16 January 2011 - 12:05 - 226 x read
De eerste 3 maanden van Seats2meet.com Lelystad Stadhuisplein zitten er op, tijd voor een terugblik en doorkijkje naar de toekomst.

Terugblik
Na de succesvolle opening op 3 nov. heb ik niet meer alleen in de lounge gezeten. Mensen zijn de eerste maanden komen kennis maken, er was veel inloop van mensen die wilde weten wat ze bij S2M kunnen halen en brengen. Er zijn inmiddels een aantal vaste gebruikers (voor 1 tot 4 dagen in de week) die gewoon komen werken en er zijn een aantal mensen die afspraken in de lounge plannen.

De Seatsers helpen me tegenwoordig met het bemensen van de lounge als ik een externe afspraak heb. Dat is mooi om te zien.

De ervaringen van de lounge zijn zeer positief. De positieve en inspirerende sfeer dragen bij aan het succes. Het toegankelijk netwerken omdat iedereen open staat voor ontmoetingen wordt zeer gewaardeerd. Het gemis aan privacy in de lounge en het een ´eigen´ plek hebben wordt wel gemist. Seatsers willen in Lelystad eigenlijk wel een eigen kast om spullen (archief en zo) op te bergen.

De boekingen eerste 3 maanden verlopen uiterst positief. Er zijn een aantal regelmatig terugkerende klanten. Wat opvalt is dat er veel klanten van buiten Lelystad mij weten te vinden (als boeker van een vergaderruimte maar ook om gewoon een ontmoeting te hebben in de lounge).

Op 6 januari heeft de eerste Bizz Stand-Up plaatsgevonden van het Bizz-Cafe. Wim Strik van Open Educatie heeft het spits afgebeten met een presentatie van hét Platform voor trainers en coaches.

De plannen voor de toekomst

Social Media Club Flevoland. We zijn gestart met een Social Media Club Flevoland die op regelmatige basis inspirerende bijeenkomsten wil organiseren. Wat wij voor ogen hebben is het inspireren en uitwisselen van ideeën met de overheid, zorg, onderwijs en bedrijfsleven om sociale media een plek te geven in hun marketing en communicatie. Daarvoor zijn er drie pijlers die we de komende tijd gaan uitwerken, lees hier verder.

Bizz-Cafe. Het Bizz-Cafe zal in 2011 meer activiteiten ondernemen om ondernemende mensen bij elkaar te brengen. Het Bizz-Cafe creëert ontmoetingen tussen mensen met vernieuwende ideeën, die hierover met elkaar of met deskundigen in gesprek willen. Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van het Bizz-Cafe of wil je zelf gebruik maken van het podium van Bizz-Stand-Up meld je dan hier aan.

Cleandrinks Flevoland.
Ik ben gevraagd voor het introduceren van Cleandrinks.com in Flevoland. Cleandrinks is een Sustainable community die mensen bijeen brengt om elkaar te inspireren op het gebied van duurzaam doen. Momenteel worden hier samenwerkingspartners voor gezocht. Interesse? Neem contact met mij op: @pkrol80.

PatchWorkLelystad. In februari gaan we van start met de verhuur van flexibele kantoorruimten. De eerste gesprekken met geinteresseerden hebben inmiddels plaatsgevonden. 1 daarvan gaat ook daadwerkelijk op 1 februari van start (kan helaas de naam nog niet zeggen).

Seats2meet.com Lelystad.
We zijn druk aan het pitchen bij een aantal grote partijen in Lelystad. Waarbij het faciliteren van de community online (via websites en social media) en offline (events en workshops in de vergaderruimten, het gebruik van de lounge) voorop staat. Zodra we daar meer nieuws over hebben laat ik dat weten.

Verder zijn we bezig om een aantal kleine en grotere events te gaan plannen. Een ZZP netwerkontbijt en inspirerende lezingen / presentaties / workshops op het gebied van Marketing en Communicatie is daar een onderdeel van. Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten? Klik op 'Meedoen' op de website van www.S2MStadhuisplein.com.

Het volgende filmpje heeft me geinspireerd om eens stil te staan bij de wensen van de gebruikers van S2M Stadhuisplein.We willen graag in dialoog gaan met de gebruikers van Seats2meet.com Lelystad en nodigen daarom iedereen uit om bij de volgende bijeenkomst aanwezig te zijn: King Brands Learn to Listen

Datum:
donderdag 27 januari 2011
Locatie: Seats2Meet.com Lelystad Stadhuisplein
Begin: 15.00 uur

De input wordt meegenomen tijdens een meeting met andere S2M entrepeneurs op maandag 31 januari.

Latest Change by: Peter Krol on Sunday 16 January 2011 - 17:07

Comments

Esther van der Zee
Esther van der Zee -  (2011-01-16 16:01)
Beste Peter,
Je hebt al veel bereikt in 3 maanden. Natuurlijk blijven wij je vanuit het Bizz-Café steunen door niet alleen op de donderdagen een interessant en inspirerend programma te bieden in Seats2Meet Lelystad, maar ook door overal waar we komen het S2M concept te promoten.
Overigens zijn je tevreden klanten de beste amassadeurs, dus hoort zegt het voort... Seatsers, laat je horen!
Namens Bizz, Esther

Comment on this article

You must be logged in to leave a comment.

Subscribe via email

Follow the comments of this article by email:

Most read

Which blogs posts this month are most read?

Remedied problems with Bounties.Fixed a concern wherever cheapcoins
29/07/2014 02:02:00 - 960 x read(s) - 4 replies(s)
Consider this to be: I was exposed to any cerebral cheapcoins
28/07/2014 01:59:00 - 906 x read(s) - 3 replies(s)
Carisoprodol the Pain Killer onlinepharmacy
26/07/2014 07:45:00 - 897 x read(s) - 1 replies(s)
Make a Sweet Choice for a Healthier Living! onlinepharmacy
24/07/2014 07:12:00 - 720 x read(s) - 1 replies(s)
Jackets Wear LindaJames3
06/08/2014 05:43:00 - 674 x read(s) - 1 replies(s)

Highest rated

Which blogs posts this month are the highest rated?

Most comments

Which blog posts are the most discussed?

Remedied problems with Bounties.Fixed a concern wherever cheapcoins
29/07/2014 02:02:00 - 960 x read(s) - 4 replies(s)
Consider this to be: I was exposed to any cerebral cheapcoins
28/07/2014 01:59:00 - 906 x read(s) - 3 replies(s)
Tijd! Tijd? Tijd..... Corrie Reijngoud
12/08/2014 08:06:00 - 350 x read(s) - 2 replies(s)
The jiake et101 capacitive contact display screen ahappy
04/08/2014 08:59:00 - 662 x read(s) - 2 replies(s)