December 31, 2014 MINDZ.com will close down. Read why.
Monday Meetup Borrel

Monday Meetup Borrel - 24 September 2012

Monday Meetup Borrel
Elke laatste maandag van de maand wordt er bij Seats2meet.com Utrecht de Monday Meetup georganiseerd. In een creatieve en inspirerende setting faciliteert S2M haar crowd om op een ‘open podium’ kennis te delen, kennis op te doen, elkaar te ontmoeten en de gedeelde netwerken te onderhouden en uit te bouwen. Op deze Monday Meetup verwelkomen wij leuke initiatieven zoals ronde tafels, creatieve sessies of workshops. Meer informatie hierover is te vinden op Mondaymeetup.seats2meet.com.

Gedurende de Monday Meetup vinden er ook andere events plaats, zoals de Ondernemers Meetup voor S2M licentiehouders en de Society3.0 Meetup. Om 17:00 uur zijn de verschillende programma onderdelen afgelopen en is iedereen van harte uitgenodigd voor de gezamenlijke borrel in de lounge waarbij iedereen kennis met elkaar kan maken! Wil je andere S2M stakeholders ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje? Schrijf je dan nu in!

Niet in de gelegenheid er deze keer bij te zijn? De volgende Monday Meetups vinden plaats op:


29 oktober
26 november
17 december

Hot topics

Visit the Plaza of this event!

Seats2meet.com UtrechtSeats2meet.com Utrecht
Welkom bij Seats2meet.com Utrecht CS!
Seats2meet.com is de meest trendy vergader- en ontmoetingsformule van Europa. U reserveert vergaderstoelen in pl...
To the Plaza website

Plaza blog RSS

Organisatie Energie

Marcel van Marrewijk  -  26/09/2014 09:46:00  -  2635x read(s)
Organisatie Energie

Afgelopen periode heb ik verschillende keren met adviseurs van het AWVN stil gestaan bij organisatievraagstukken en de consequenties voor arbeidsverhoudingen. Op een bepaald moment bespraken we de invloed van de identiteit van een organisatie. Enerzijds werkt identiteit als een stabiel ankerpunt in veranderende tijden en anderzijds heeft een identiteit ook een vormende kwaliteit:
• Inside–out: identiteit levend houden en uitdrukken (being)= agency principe
Deze kwaliteiten beïnvloeden de “mind capacity” van een organisatie en daarmee het vermogen zich aan te passen...