December 31, 2014 MINDZ.com will close down. Read why.
Social media in de praktijk

Social media in de praktijk - 27 October 2011

Social media in de praktijk

Dat je als professional in het 2.0-tijdperk social media effectief moet inzetten weet je nu wel. De vraag is: HOE?

Hoe vertaal je de potentie van social media naar concrete, toepasbare strategieën? Welke lessen hebben de early adopters geleerd en hoe kun jij daar als professional je voordeel mee doen? Wat kun je vanaf morgen anders doen om communicatie 2.0 effectief te bedrijven?

Op het event 'Social Media in de Praktijk' krijg je antwoord op deze vragen, van early adopters die spreken uit praktijkervaring!


Een event DOOR professionals VOOR professionals. Géén beschouwende presentaties over de kracht van social media, géén salespitches voor tools en andere producten, maar relevante praktijkcases vertaald naar presentaties, interactieve workshops en debatten.
Alle sessies worden gegeven door ervaringsdeskundigen uit het bedrijfsleven, de overheid en non-profitsectoren. Doel: Van elkaar leren, samen waarde toevoegen en bijdragen aan de ontwikkeling van het communicatievak. Concreet, prikkelend en toepasbaar.

Social Media in de Praktijk is:

  • Een hele dag van workshops en interactieve presentaties door top-sprekers
  • Zelf je programma samenstellen uit ruime keus van onderwerpen
  • Een heerlijke lunch zoals S2M ze graag bereidt (need we say more?)
  • Een gezellige borrel als afsluiter om na te praten en contacten te leggen
  • Inspiratie, kennis, inzichten uit de praktijk van ervaringsdeskundigen in een bruisende sfeer van synergie, nieuwsgierigheid en can do energie!

Voor slechts € 99,- (excl. btw)

Hot topics

Visit the Plaza of this event!

Social Media in de PraktijkSocial Media in de Praktijk
Het event Social Media in de Praktijk wordt hét event van 2011 waarin de theorieën, dromen en beloften rond social media eindelijk concree...
To the Plaza website

Plaza blog RSS

Wauw! De #TrendRede 2013, een...

Vincent Ariëns  -  12/09/2012 16:05:00  -  4499x read(s)
Wauw! De #TrendRede 2013, een...
Gisteren 10:00 was het voor de derde keer zover, de TrendRede 2013. Na twee spetterende voorgaande edities presenteerden dit jaar 12 trendwatchers hun gezamenlijke toekomstvisie. Een groot succes wat massaal gevolgd en bekeken werd. Heb je het gemist? Je kunt de video van de TrendRede 2013 hier terugkijken, daarnaast kun je de TrendRede 2013 hier ook teruglezen of je kunt de - en daar zijn we erg trots op - iPhone app downloaden in de iTunes appstore. Meteen downloaden? Klik dan hier!
We verklappen in deze blog niet teveel over de inhoud want het is veel spannender en leuker om deze zelf te...