Logo Image
Boiling Point Kookstudio Maarssen

Over de kook (studio) en Fris in je Hoofd

Ben jij een gepassioneerde kok en lijkt het je leuk om een kooksessie te geven? Of misschien ben je trainer en wil je eens op een andere manier je workshop geven, namelijk tijdens een gezellig kookworkshop? Dan zijn de Fris in je hoofd! Kooksessies precies iets voor jou!

Graag wil ik iets meer vertellen over Fris in je hoofd! en alle leuke activiteiten die wij organiseren.

Wat is Fris in je hoofd!?
Fris in je hoofd! is een bruisend netwerk met inmiddels meer dan 10.000 deelnemers. Regelmatig organiseren wij social-netwerking events waar co-creatie centraal staat. De meest bekende activiteit van Fris in je hoofd! zijn de Meetups en Seizoens-event. Op Fris in je hoofd! Events wordt persoonlijke ontwikkeling gecombineerd met netwerken, lifestyle en ontspanning. Op een originele manier biedt Fris in je hoofd! de deelnemers de gelegenheid om kennis te maken met uiteenlopende onderwerpen op zowel zakelijk als lifestyle gebied. Fris in je hoofd! biedt de deelnemers een uitgelezen mogelijkheid om nieuwe contacten te ontmoeten, te netwerken en hierdoor vooral geïnspireerd (‘Fris in je hoofd!’) te raken. Workshophouders, sprekers, standhouders, fotografen en andere creatievelingen kunnen een bijdrage leveren en gebruik maken van het netwerk om zichzelf op de kaart te zetten. Fris in je hoofd! biedt alle betrokken stakeholders de mogelijkheid om kennis te maken met elkaar op een ongedwongen manier en daar mogelijk een vervolg aan te geven. Fris in je hoofd! is een initiatief van MINDZ.com.

Samen koken in de kookstudio bij Meeting Plaza Maarssen
Naast de events en meetups organiseert Fris in je hoofd! regelmatig kleinschaligere netwerk-events zoals bijvoorbeeld kookworkshops. Onze locatie-partner Meeting Plaza Maarssen heeft een hippe en sfeervolle kookstudio uitgerust met moderne kookfaciliteiten. Dat is nog eens een andere manier van ontmoeten! Hier kun je op creatieve wijze elkaar beter leren kennen en samen van gedachten wisselen.


Als jij en wij besluiten om te co-creeeren, dan stellen wij ons onze samenwerking zo voor:
Laten we er samen een feest van maken!

Fris in je hoofd! Events staan helemaal in het teken van co-creatie:
- Meeting Plaza Maarssen sponsort de locatie.
- De kok verzorgt gratis de kookworkshop en heeft op die manier de mogelijkheid om bekendheid te creëren binnen het Fris in je hoofd! netwerk.
- Een workshophouder/spreker verzorgt eventueel in samenwerking met de kok een gratis training/ronde tafel (in overleg).
- De deelnemers betalen een kleine bijdrage aan de kosten voor ingrediënten en drinken vanaf € 25,00
- Fris in je hoofd! zorgt voor de organisatie en communiceert via nieuwsbrieven, weblogs en twitter richting haar eigen community van inmiddels 10.000 deelnemers en alle stakeholders van Meeting Plaza Maarssen en Seats2meet.com.


Wat krijg je van ons?
- Publiciteit op www.frisinjehoofd.nl. We plaatsen een korte omschrijving van je workshops met een doorlink naar eigen plaza met inschrijf-site.
- Communicatie met de doelgroep via de Fris in je hoofd!-weblog (10.000 deelnemers).
- Communicatie met het klantenbestand van Meeting Plaza.
- Communicatie met gepassioneerde koks en mensen die van "lekker eten" houden via de "Kook-Plaza" op MINDZ.com. (binnenkort in de lucht)
- Mogelijkheid om eigen relaties uit te nodigen. Maak er vooral je eigen feestje van! Een perfecte manier om je eigen netwerk weer eens te ontmoeten of potentiële klanten uit te nodigen om kennis te maken. Alle deelnemers, dus ook jouw eigen relaties moeten zich via www.frisinjehoofd.nl inschrijven voor deelname.
- Profiteren van en de mogelijkheid om mee te liften met de Buzz die rondom Fris in je hoofd! op twitter bestaat. (#FIJH).


Onze vraag aan jou: Creëer samen met ons de Buzz...
We willen je vragen om ook jouw netwerk met ons te delen - communiceer dit event met all jouw stakeholders en maakt er je eigen feestje van: een gelegenheid bij uitsteek om mensen uit je eigen netwerk weer eens te zien en kennis te maken met mensen uit de netwerken van de andere sprekers/trainers/workshophouders. Alle deelnemers moeten zich via de website inschrijven. Wij brengen je op de hoogte zodra de website klaar staat voor inschrijving zodat jij jouw netwerk hierover kunt inlichten.

- We willen je vragen om ervoor te zorgen dat je MINDZ-profiel up-to-date is.
- Wij verwachten dat je Fris in je hoofd! en de locatie Meeting Plaza Maarssen in jouw communicatie rondom het event noemt en linkt.
- Zorg voor publiciteit via twitter (gebruik #FIJH)
- Geef publiciteit aan het Event op je eigen website en weblog en/of in je nieuwsbrief
- Geef publiciteit aan het Event binnen het Fris in je hoofd! Netwerk (www.frisinjehoofd.nl) middels het schrijven van weblogs of het starten van een forumdiscussie (heb je nog geen blogrechten op de Fris in je hoofd! Plaza laat het ons dan weten.)
- Je regelt zelf de kok en/of workshopgever. In samenwerking met de kookstudio worden de producten en benodigdheden besteld. 

Lijkt het je leuk om mee te doen? Neem dan contact op met Susanne Bodemeijer (susanne@frisinjehoofd.nl) en Diane de Bok (ddebok@meetingmasters.nl).

TwitterFountain

Arrangementen

Graag laten we jullie kennis maken met de kookstudio voor speciale tarieven.

Arrangementen kookworkshop:

Deze prijs is inclusief het gebruik van de kookstudio en toebehoren, ingrediënten en wat lekkers te drinken. Sommige van de hierboven genoemde opties zijn seizoensgevoelig.

Wanneer je een ander thema in gedachte hebt, horen wij het graag en kunnen wij kijken wat we voor jullie kunnen betekenen. 

Reserveer hier de kookstudo "Boiling Point" Maarssen!