December 31, 2014 MINDZ.com will close down. Read why.
Boiling Point
Mocht je vragen hebben of heb je een super leuk idee? Neem dan snel contact op met:

Kookstudio The Boiling Point

Diane de Bok
0346-599666
ddebok@meetingmasters.nlKoken met de Zaak


Martin en Klaas
info@kokenmetdezaak.nl
www.kokenmetdezaak.nl


Fris in je hoofd!

Susanne Bodemeijer
susanne@frisinjehoofd.nl

NewsList

The Boiling Point Plaza, en dan??
23/08/2010 16:17:00
Deze plaza en de kookstudio vullen elkaar aan! Hieronder is te lezen hoe:

De kookstudio:

De kookstudio is gevestigd in Meeting Plaza Maarssen. Deze locatie ligt in het hart van Nederland en is beschikt over een eigen parkeerterrein en doordat er een bushalte voor de deur ligt, is deze locatie ook met het openbaar vervoer goed te bereiken. De kookstudio is een volledig ingerichte keuken die van alle gemakken voorzien is. De invulling van de sessie is geheel vrij. Koken met je collega’s of met je netwerk, met een professionele kok of met iemand die dit leuk vindt, het kan allemaal. 

Betreft de Plaza:

Op het startscherm van de plaza vindt je een stukje uitleg over de plaza, weblogs maar ook belangrijke komen op deze pagina te staan. In de rechterboven hoekt vind je informatie over Koken met de Zaak. Dit is een van de partners waarmee wij samenwerken, zij verzorgen verschillende soorten kookworkshops maar staan ook open voor eigen initiatieven.

Ook werken wij samen met Fris in je Hoofd! Fris in je hoofd! biedt aan alle deelnemende partners de mogelijkheid om op een ontspannen en informele manier de individuele contacten met alle stakeholders te onderhouden. Oorspronkelijk werd Fris in je hoofd! in het leven geroepen als relatie-event, maar is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bekend sociaal netwerk met meer dan 10.000 actieve deelnemers. Voor meer informatie klik hier. Speciaal voor het netwerk van Fris in je Hoofd! heeft de Boiling Point mooie aanbiedingen. Lees snel verder over wat dit precies inhoudt!

De plaza is niet alleen bestemd om kennis te ontvangen maar natuurlijk ook om deze te delen. Op de pagina Wiki kan je je eigen recepten plaatsen (op alfabetische volgorde) en ook kunnen hier plaatjes worden toegevoegd.

Bij het tabblad “foto’s en fimpjes” is er de mogelijkheid om in beeld en geluid je ervaringen te delen. Graag zien en horen wij jouw ervaringen wanneer je een keer bij ons geweest bent.

Mocht je vragen hebben of ideeën hebben kan je altijd contact opnemen! 

 

Ben jij de kok die we zoeken?
28/07/2010 12:03:00
Hou je van koken? Ben je een huis, tuin of keuken kok, is het inmiddels een uit de hand gelopen hobby of ben je een prof ? Het maakt niet uit, de kookstudio kan door iedereen gebruikt worden. 

Vind jij het leuk om een keer voor een groep te koken? Prik een datum, maak een event aan, hang je profiel erin en voor je het weet sta je achter het vuur! 

Mocht je vragen hebben of een leuk idee, neem dan snel contact op! 

Plaza weblog RSS

Een droom komt uit!

Evert Jan van Hasselt  -  12/01/2014 15:17:00  -  2077x read(s)
Een droom komt uit!
Jarenlang verdiep ik me al in allerlei managementvisies. In mijn studententijd was ik regelmatig in De Slegte te vinden bij de economiesectie op de afdeling tweedehandsboeken. Als student informatica heb je immers niet veel te besteden en ook met tweedehands boeken kon je al interessante visies tot je nemen. In al die jaren heb ik veel opgestoken, met name op het terrein van innovatie en leiderschap.
Na de nodige werkervaring ben ik die kennis steeds meer gaan delen met collega’s. Begin jaren 2000 ben ik begonnen met het schrijven van columns (nu zouden we dat blogs noemen) over...

Plaza events

Voor deze plaza zijn er momenteel geen aankomende events.