Logo Image
Fris in je hoofd! Social Events

Contact

Wie?
Josine van Keulen, meer over mij op www.bureaubliss.nl of JosinevanKeulen.nl

E-mail?
Josine@bureaubliss.nl

Social media?
Je kunt #FIJH ook volgen op Twitter via @frisinjehoofd en ons liken op Facebook waar we de nieuwste updates met je delen.

Zelf een activiteit aanbieden op één van de FIJH-events?
Mail dan naar josine@bureaubliss.nl

Zelf een FIJH-event organiseren?
Belangrijk om te weten:
  • Minimaal één iemand uit het organisatieteam heeft op z'n minst één keer deelgenomen aan een FIJH-event. Dit is van groot belang voor een goede samenwerking en voor hoe het event uiteindelijk wordt neergezet.
  • De basis is al gelegd. Je hoeft dus niet het wiel opnieuw uit te vinden. Ik begeleid je tijdens het organiseren mbv tools, tips & tricks.
  • Qua tijdsinvestering moet je denken aan gemiddeld zo'n 3 uur per week indien je 3 maanden van tevoren begint met organiseren in een team van 3 mensen.
  • Een event kun je niet organiseren in een vast dagdeel per week, deze tijd is verspreid over de hele week. Denk aan e-mail, telefoontjes, meetups met de locatie, met mij en met elkaar, etc.
  • We hebben geen winstoogmerk. Indien je een FIJH-event wilt organiseren alleen om geld te verdienen, dan is dit niet het event voor jou. De waarde zit vooral in het verbreden en versterken van je netwerk en van iedereen die meewerkt en deelneemt, en het bieden van een podium voor workshopleiders, sprekers, locatie (niet per se een S2M-locatie) en jezelf als kartrekker van een (nieuwe) regionale community.