SHP61 | Stadhuisplein 61
Kantoorruimte

SHP61 verhuurt volledig verzorgde kantoorruimte op een toplocatie in Lelystad: in het hart van het Lelystadshart. Of u nu een kantoor van 20 vierkante meter nodig heeft of 280 vierkante meter, er is ruimte voor u. U kunt direct aan de slag. In het hele gebouw kunt u gebruik maken van draadloos internet.

Op elke verdieping vindt u toiletten, een social area en een pantry. Ruimte vrij houden voor vergaderingen hoeft niet, want u kunt de vergaderruimte boeken tegen een speciaal tarief.

De volgende kantoorruimtes zijn nog beschikbaar:
Ruimte 03 | 37,4 m²
Ruimte 06 | 15,4 m²
Ruimte 07 | 15,4 m²

Interesse om te huren? Neem contact met ons op: info@shp61.nl


Plaza weblog RSS

#help: Hoe lang moeten we nog...

Felix Lepoutre  -  21/01/2014 09:41:00  -  2144x read(s)
#help: Hoe lang moeten we nog...
Gisteren las ik dit artikel, waarin 2014 als kanteljaar wordt gezien. Het blog beschreef perfect waar ik enige tijd mijn vinger nog niet helemaal op kon leggen: Hoe omschrijf je die kanteling precies? "De samenleving kantelt van een centraal geleide, top-down gestuurde naar een decentrale, bottom-up samenleving." en "Hervorming van deze stelsels houdt in dat de mens weer centraal komt te staan en de structuren in dienst van de mens."
Ik ben overtuigd van de society3.0 die zich nu aan het vormen is. We zien het nu al in het klein op locaties als Berlage meet and workspace, en...

Plaza events

Voor deze plaza zijn er momenteel geen aankomende events.