December 31, 2014 MINDZ.com will close down. Read why.
SHP61 | Stadhuisplein 61
Kantoorruimte

SHP61 verhuurt volledig verzorgde kantoorruimte op een toplocatie in Lelystad: in het hart van het Lelystadshart. Of u nu een kantoor van 20 vierkante meter nodig heeft of 280 vierkante meter, er is ruimte voor u. U kunt direct aan de slag. In het hele gebouw kunt u gebruik maken van draadloos internet.

Op elke verdieping vindt u toiletten, een social area en een pantry. Ruimte vrij houden voor vergaderingen hoeft niet, want u kunt de vergaderruimte boeken tegen een speciaal tarief.

De volgende kantoorruimtes zijn nog beschikbaar:
Ruimte 03 | 37,4 m²
Ruimte 06 | 15,4 m²
Ruimte 07 | 15,4 m²

Interesse om te huren? Neem contact met ons op: info@shp61.nl


Plaza weblog RSS

Financieel advies? Dat heb ik...

Hajo de Vries FFP  -  05/11/2014 19:59:00  -  100x read(s)
Financieel advies? Dat heb ik...
Ik krijg een mailtje van een bekende met het verzoek om even naar het aanbod van zijn hypotheekverstrekker te kijken. Mede door wat artikelen die hij gelezen heeft belde hij de hypotheekverstrekker met het verzoek om een offerte uit te brengen waarmee hij de rente, en dus zijn maandlasten, kon verlagen.
De hypotheeklening bestaat uit twee delen. In het totaal moet er rond de € 11.000 “boeterente” worden betaald en de premie van de gekoppelde levensverzekering gaat omhoog. Mijn bekende bedenkt zelf dat dit laatste misschien niet zo handig is en belt de hypotheekverstrekker om...

Plaza events

Voor deze plaza zijn er momenteel geen aankomende events.