SHP61 | Stadhuisplein 61
Over SHP 61:
SHP 61 gaat over het nieuwe werken. Ondernemers en zelfstandig professionals vinden hier een kantoorruimte om te werken, een vergaderruimte om zakelijke afspraken te maken en een lounge voor ontmoeting en verbinding. #SHP61 is Het Nieuwe Werken kantoor in Lelystad.

Cultuur
In SHP61 kan je op een ongedwongen en prettige en plezierige wijze je werk doen. We bieden een inspirerende omgeving die voelt als thuis.

Transactioneel
Flexibiliteit is het adagium. Gebruik maken van de kantoorruimte kan op flexibele basis die past bij je behoefte. Er is draadloos internet beschikbaar. Met je eigen kantoorruimte heb je onbeperkt toegang, op deze manier kan je tijdsonafhankelijk werken.

De vergaderruimte boek je via de mail. Je boekt zitplaatsen om te vergaderen, in plaats van vergaderzalen. Klanten betalen per stoel, dat scheelt ze een hoop geld. Wij respecteren de dynamiek van onze tijd, dus kunnen gasten zonder boete hun reservering annuleren op elk gewenst elk gewenst moment!

Sociaal
We stimuleren om elkaar te ontmoeten, te inspireren en ons kennis met elkaar te delen. Dit vindt plaats door een open houding op je werk maar ook worden er diverse activiteiten georganiseerd door de community waar ontmoeting, inspiratie en kennis delen gestimuleerd wordt.

Leiderschap
Het nieuwe werken gaat uit van vertrouwen. SHP61 hanteert de lijn dat die vertrouwen geeft ook vertrouwen krijgt. Dat vertrouwen wil SHP61 ook aan jou geven. Wij willen geen vaste statuten, regelingen en huisregels opstellen. We verwachten van jou een professionele houding en een goed (rent-) huistermeesterschap.

NAW gegevens:
SHP61 | Stadhuisplein 61, 8232 VM Lelystad

Mob: 06 – 23 80 05 21
Email: info@shp61.nl

Routebeschrijving:
Routebeschrijving Parkeergarage Neringweg vanaf de A6:
Neem afslag 10 Lelystad en rij richting Lelystad. De eerste rotonde neem je rechtsaf. Bij de volgende rotonde sla je linksaf. Neem de eerste weg rechts, dit is de Neringweg. Na ca. 400m bevindt zich aan de rechterkant de Neringweggarage (nr. 157).

Parkeren:
Neringweg garage
Neringweg 157
8224 KA Lelystad

Openbaar vervoer:
SHP61 is vanaf Station Lelystad Centrum op loopafstand bereikbaar. Via de Kroonpassage kom je aan op het stadhuisplein (ca. 300m). SHP61 is gevestigd op de 1e verdieping van gebouw Gordion. Deze bevindt zich achter de zuil van Lely.

Plaza weblog RSS

#help: Hoe lang moeten we nog...

Felix Lepoutre  -  21/01/2014 09:41:00  -  2151x read(s)
#help: Hoe lang moeten we nog...
Gisteren las ik dit artikel, waarin 2014 als kanteljaar wordt gezien. Het blog beschreef perfect waar ik enige tijd mijn vinger nog niet helemaal op kon leggen: Hoe omschrijf je die kanteling precies? "De samenleving kantelt van een centraal geleide, top-down gestuurde naar een decentrale, bottom-up samenleving." en "Hervorming van deze stelsels houdt in dat de mens weer centraal komt te staan en de structuren in dienst van de mens."
Ik ben overtuigd van de society3.0 die zich nu aan het vormen is. We zien het nu al in het klein op locaties als Berlage meet and workspace, en...

Plaza events

Voor deze plaza zijn er momenteel geen aankomende events.