December 31, 2014 MINDZ.com will close down. Read why.
Astrid Kies

Profile

Astrid Kies
Astrid Kiesowner A2A
Als ondernemer, trainer, coach, bestuurslid Stichting Stiefgezinnen Nederland, gespreksleider  stiefmoeders, moeder, stiefmoeder, kortom als mens ben ik er van overtuigd dat iedereen in de juiste omstandigheid meerdere keuzes heeft. Naast mijn functie als manager van een ‘ander’ gezin en van het trainingsbureau Art 2 Advance en houd ik veel ballen in de lucht. Om dat te kunnen wil ik vooral goed voor mezelf zorgen. Daarom voel ik een enorme dankbaarheid voor mijn fantastische baan als trainer en zelfstandig ondernemer waarin ik bezig mag zijn met zaken die er voor mij écht toe doen. Dit geeft energie en erkenning voor de feilloosheid van het leven.

Na een lange loopbaan bij de overheid in diverse functies ben ik 7 jaar geleden begonnen mezelf volledig om te scholen. Naast mijn opleiding tot counselor/coach heb ik me gespecialiseerd in het ontwikkelen en geven van communicatietrainingen binnen het bedrijfsleven en in privésfeer. De inzichten die ik heb gekregen door mezelf te ‘ont-dekken’ op dit vakgebied en meer, heeft mij  veel opgeleverd.

De ervaringen van het leven omschrijf ik als een ‘ont’-dekkingsreis’. Tijdens mijn reis heb ik geleerd dat verwarring in een bepaalde situatie kan leiden tot een nieuwe realiteit, wie je bent, wat je kunt en wat je wilt en gelooft en dat je dit zelf kunt sturen. Het uitgangspunt om daarbij altijd de persoon te versterken om zijn/haar krachten nog meer te kunnen ontwikkelen is voor mij een groot goed. Ik ben er van overtuigd dat inzicht in je eigen gedrag en zelf verantwoordelijkheid durven nemen, ook in situaties die je anders zou willen, voor iedereen is weggelegd en een mooie nieuwe realiteit kan ontstaan.

Ik weet dat daar waar mens en talent elkaar raken een bijdrage voor de persoon te kunnen leveren. Volgens mij  gaat het om het versterken van het individu waarbij deze centraal staat om zijn/haar krachten nog meer te ontwikkelen. 

Digital DNA

=increased
=decreased
=new
=unchanged
Show more tags

You can also find me at:

Weblog RSS

Leer de wereld kennen – begin...

Astrid Kies  -  17/12/2010 11:32:00  -  174x read(s)
Leer de wereld kennen – begin...
Art2Advance in de media: in de carierrebijlage van de Spits door Fien Veldman
Keuzestress. Een veelvoorkomend fenomeen, bijvoorbeeld als je een studie moet kiezen. Maar nà je studie ishetmet keuzes maken nog niet gedaan. Het wordt tijd om te kiezen voor een baan, een werkgever, oftewel: de eerste stap in je carrière.
Starters stippelen veel bewuster hun loopbaan uit dan ongeveer zestig...

Network

Anne Raaymakers
Ingrid Smit
Linda
rob de best
Ronald van den Hoff
Sander de Wijs
My whole network

Plazas

All my Plazas