December 31, 2014 MINDZ.com will close down. Read why.
Pascal Waanders

Profile

Pascal Waanders
Pascal WaandersSales & Marketing Startup 'Your Smart Butler' | Smart, Simple & Sharing Your Smart Butler
Het is gezellig druk in huize Waanders......... maar , daar doen we het toch allemaal voor (^_^)

Ik sta aan de vooravond van een stamc­eltra­nspla­ntatie maar mijn vooravond is ook zeker gevuld met ons innovatief concept voor de horeca. We staan met acht benen in het veld om de eerste pilots op te zetten. Een geheel nieuw Horeca 2.0 of zelfs Horeca 3.0 concept. Dus, een avond vol met grote uitda­gingen, emoties, nieuwe mensen, grote wensen maar ook een avond dat hopelijk een open einde mag krijgen.

Voor veel mensen sta ik bekend als een persoon die sneller relat­iveert dan het geluid, sneller reageert op een andere visie en een persoon die 'nee' durft te zeggen. Ik hekel een continu ongen­uance­erd geluid dat niet op ervaringen of wijsheden is gebaseerd.

Bij veel Social Media initiatieven ben ik de afgelopen jaren bekend geworden als 'de Grote Optimist' en in 2009 samen met onder meer Marco Borsato twitteraar van het jaar geworden, ieder in zijn eigen categorie.

In 2009 strijde ik samen met tekenaar Peter van der Wiel tegen de recessie door mensen met een lach en knipoog te prikkelen door juist NU creatief en onder­nemend te zijn.

Ik beschik over een gezonde dosis boerenverstand | Ik lijd aan een 'ongeneeslijke vorm van ambitie' om mijn ongeneeslijke vorm van kanker te overleven zodat ik ......... vervolgens ....... zodat ik onze startup company 'Your Smart Butler' groots kan doorzetten.

update voor intimi - dinsdag 3 mei 2011;

Meest recente CT-Scan laat zien dat ik mij moet voorbereiden op de grootste uitdaging van mijn leven. Ik sta aan de vooravond van een stamceltransplantatie, de laatste fase van mijn behandeling voor non-hodgkin - Fase IV.

Na 7 jaar Non-Hodgkin wordt het weleens tijd voor nieuw bloed, alleen maar chemo wordt je ook zo, zo....... zo van.

Gelukkig staat mijn creatieve geest niet stil en geloof ik in mijn ondernemerschap. Ik maak graag het onmogelijke mogelijk en ik doe het gelukkig niet alleen.
Specialties

Online Marketing, Community Manager, Social Media, Website beheer en advies, Internet Consultancy, E-mail Marketing, Account Management, Communicatie & ICT.

Digital DNA

=increased
=decreased
=new
=unchanged
Show more tags

You can also find me at:

Are you, besides MINDZ, active somewhere else on the internet? Just add the link to the list of extern networks! This way, people can see your other profiles too. The only thing you have to do is adding your username to the link we have selected for you.