December 31, 2014 MINDZ.com will close down. Read why.
Manoli Martin-Camuñas Romero

Profile

Manoli Martin-Camuñas Romero
Manoli Martin-Camuñas RomeroFemaleBrand Strategist, adviseur en trainer voor de zakenvrouw en organisaties MANOLi - The Female Branding Company
Wie ben ik?

Manoli, 46 jaar, moeder, echtgenote, ondernemer, Spaans/Nederlands,communicatief, creatief, inventief, energiek, vurig, Maar vooral vrouw! 

Ik ben gek op dans, fotografie,architectuur, film en theater. Kortom alles wat visueel is. 


MANOLi - The Female Branding Company

Female passion & leadership  in Business
Femlae passion & leadership in Business
‘There is a crack, a crack in everything. That’s how the light gets in’.
(Lennard Cohen)

Precies in die barst heb ik mijn missie en passie gevonden om zakenvrouwen zichtbaar en krachtiger in de ‘markt’ te zetten. Zoveel excuses, zoveel aannames over wat wel en niet kan en mag. Veel vrouwen laten zich door allerlei zakelijke en maatschappelijke regels leiden en bereiken daardoor niet wat ze graag willen met hun bedrijf of hun carrière. Geen excuses meer, neem leiderschap! Daarin ondersteun, adviseer en train ik de zakenvrouw. Om krachtig vanuit hun kern zichzelf of hun bedrijf te profileren en de verbinding aan te gaan met de ander.Achtergrond
Als bedrijfskundige & marketeer heb ik 20 jaar ervaring in diverse marketing & global account manager functies, voornamelijk opgedaan in de ICT. In deze ‘mannenwereld’ heb ik geleerd hoe belangrijk het is om als vrouw al je vrouwelijke kwaliteiten en energie te benutten. Zowel de verbinding aangaan met de organisatie, collega’s en klanten als proactief en doelgericht aan je carrière en persoonlijke propositie werken. Kortom Yin en Yang energie en kwaliteiten ontwikkelen en inzetten op het juiste moment en in de juiste balans.

Naast bedrijfskundige en marketeer ben ik opgeleid tot coach. Mijzelf ontwikkelen als mens en als professional vind ik belangrijk. Hiervoor volg ik regelmatig workshops en cursussen die mij telkens verder uitdagen. Momenteel volg ik de 3-jarige opleiding Professionele Communicatie bij Phoenix.

In mijn advies gebruik ik ook inzichten van anderen zoals Covey, Simon Sinek, Jung en vele anderen die mij inspireren.

Waarmee maak ik hét verschil?
De kern: Ik ben in staat het geheel te zien en snel tot de kern te komen. Hierdoor weet je meteen wat eraan schort en ga je doelgericht aan de slag.
Praktisch: Naast theoretische vakkennis heb ik praktische ‘know-how’. Uit klanten feedback blijkt dat ik o.a. praktisch en pragmatisch ben. Je krijgt van mij nuttige tips en adviezen waar je direct mee aan de slag kunt.
Spiegel: Een flinke dosis passie, vuur, gedrevenheid, enthousiasme en nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat ik zakenvrouwen en organisaties een (liefdevol confronterende) spiegel kan voorhouden.
Resultaat: Door de juiste vragen, oefeningen en strategieën zet ik je in beweging zodat het vooraf vastgesteld resultaat wordt behaald.

Anderen typeren mij als: energiek, passievol, warm, praktisch,uitdagend, professioneel, out-of-the-box, integer en resultaatgericht.


Digital DNA

=increased
=decreased
=new
=unchanged
Show more tags

You can also find me at:

Weblog RSS

Hoe verkrijg ik meer impact?

Manoli Martin-Camuñas Romero  -  22/06/2012 10:18:00  -  126x read(s)
Hoe verkrijg ik meer impact?
Meer impact…
met je Business PowerBrand©

Je BusinessBrand is onder andere de belofte (merkbelofte) die jij doet aan je klant c.q. toekomstige klant. Je belofte draait niet alleen om de dienst of product welke je onderneming aanbiedt. Emotie en je klant het gevoel geven dat je ècht begrijpt en weet welke behoefte(n) hij/zij heeft en laten zien dat de oplossing die jij bedacht hebt je klant substantieel verder zal helpen en het liefst nog meer.
Personal branding zou een vanzelfsprekend onderdeel moeten zijn van je Business Branding. Het gaat naast de oplossing, dienst of...

Network

Caroline Franssen
Denise Boomer
Francine ten Hoedt
janeyak82
Karen Verheijke
Kees Kortmulder
Martine Chambone
Sandra Lopulalan
Susanne Bodemeijer
My whole network

Plazas

All my Plazas