December 31, 2014 MINDZ.com will close down. Read why.
Paul de Vries

Profile

Paul de Vries
Paul de Vriesondernemer Nieuweautokopen.nl
Paul de Vries is als ondernemer de drijvende kracht achter Nieuweautokopen.nl, de eerste autowebwinkel van Nederland waar je een nieuwe auto online kunt kopen. Tegen zeer aantrekkelijke condities en met inruil van de eigen auto bovendien. Paul en zijn Team zorgen voor een perfecte en betrouwbare afhandeling.

De aanpak heeft inmiddels geleid tot meer dan 1000 tevreden kopers, opname in het BOVAG-bestand van autobedrijven en - uniek voor een autowebwinkel - de toekenning van Thuiswinkel Waarborg waarmee wordt aangeven dat de autosite aan strenge thuiswinkel-eisen voldoen. Voor de consument betekent dit dat veilig en vertrouwd bij Nieuweautokopen.nl kan worden gekocht.

Het zal niemand verbazen, maar Paul doet meer dan alleen Nieuweautokopen.nl. Inmiddels zijn ook Leaseorder.nl en Autodealershopper.nl gelanceerd die net als Nieuweautokopen.nl gebruiksgemak en scherpe prijzen als belangrijkste speerpunten hebben. Daarnaast is een aantal merkgebonden sites ontwikkeld zoals onder meer Toyotakopen.nl, Fiatkopen.nl en Kiakopen.nl. Ook weer volgens de inmiddels bekende en vertrouwde Nieuweautokopen.nl-strategie.

Die strategie staat ondertussen zo goed aangeschreven dat tal van organisaties de techniek en diensten voor hun eigen site hebben toegepast. Enkele voorbeelden: Carros.nl en Autovisie.nl.

Digital DNA

=increased
=decreased
=new
=unchanged
Show more tags

You can also find me at:

Network

Autobedrijf Boks
automan
Barend Luiting
Happydriver.com
Jeroen van der Schenk
Joost Boers
Karine
Koops Furness Lease
Lennart van der Gaast
Luuk Esser
Melissa van Gestel
MikeEezy
Paul Hendriks
Rap Rally
ricvanvugt
My whole network

Plazas

All my Plazas