VeronGoemans

Profile

VeronGoemans
VeronGoemansEigenaar OpTop Consultancy OpTop Consultancy
Mijn passie is om jou nieuwe invalshoeken te geven, zodat je 'op top' functioneert! Als jij geïnspireert bent, dan werkt dat op meerdere vlakken door. Je hebt meer energie, meer plezier, je boekt spraakmakende resultaten, je hebt meer uitstraling, er is een betere samenwerking, er zijn minder klachten en jij hebt minder stress!

Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het is om organisaties te veranderen! Als interim manager heb ik jaren leiding gegeven aan organisatie veranderingen. Verranderingen van systemen, structuur- en cultuurveranderingen, migratie naar Shared Service Centers, nieuwe samenwerkingsvormen: het draait allemaal om de medewerking van mensen!
 
Ik kwam erachter dat mensen pas echt willen veranderen als ze geïnspireerd worden om te veranderen. Als duidellijk is wat het hen oplevert. Toen ik dat in de gaten kreeg, boekte ik met minder moeite nog betere resultaten!

jij kunt ook je mensen inspireren! Bekijk zaken vanuit verschillende invalshoeken, zodat je steeds nieuwe ideeën krijgt. Om jou daarbij te ondersteunen, geef ik je in mijn gratis Inspiratiegenerator elke 2 weken makkelijk toepasbare tips en tools waar je direct mee aan de slag kunt.

Samenwerken met jou, inspireert mij om het beste uit mezelf aan jou te geven.

Wil jij ook vanuit verschillende invalshoeken naar vraagstukken kijken?
Waardoor je meer energie en plezier krijgt en met minder moeite spraakmakende resultaten boekt?

Laat mij je inspireren!


Neem een abonnement op mijn Inspiratiegenerator, kijk bij mijn diensten of neem meteen contact met mij op.

Digital DNA

=increased
=decreased
=new
=unchanged
Show more tags

You can also find me at:

Weblog RSS

De kracht van aanvangsmotivati...

VeronGoemans  -  29/07/2011 13:30:00  -  166x read(s)
De kracht van aanvangsmotivati...
Met een sterke aanvangsmotivatie bereik je resultaten!
Heb jij wel eens van 'aanvangsmotivatie' gehoord?
Eerlijk gezeg had ik dat woord tot voor kort nog niet in mijn vocabulaire zitten. Motivatie als woord natuurlijk wel, maar aanvangsmotivatie, nee dat woord kende ik niet. Nu ik ontdekt heb wat 'aanvangsmotivatie' is en hoe belangrijk het is, deel ik het graag met jou. Omdat ik ervan overtuigd ben dat het jou ook gaat helpen. Aanvangsmotivatie gaat je helpen bij het verwezenlijken van je doelen. En dat is toch wat je wilt nietwaar?
Belang van aanvangsmotivatie.
...

Network

Caroline Franssen
Hems Zwier
Jolanda Herngreen
Katrin Van de Water
Mirella Magielsen
My whole network

Plazas

All my Plazas