December 31, 2014 MINDZ.com will close down. Read why.
Sjoerd C. Hania

Profile

Sjoerd C. Hania
Sjoerd C. HaniaWerkondernemer / Ondernemerscoach eindelijkeigenbaas.nl

Zaken doen is mensen doen is een belangrijk vertrekpunt wat ik bij al mijn activiteiten boven aan zet. Al ruim 40 jaar werkzaam geweest bij 3 groeibedrijven in meerdere sales, marketing en management functies staat de vooruitgang en ontwikkeling van klant, relatie en het eigen bedrijf als een triple win gedachte voorop.

Het leggen van betrouwbare verbindingen tussen al die partijen is een geweldige uitdaging. Met veel enthousiasme en geestdrift support ik de mensen in mijn omgeving naar successen waarin een ieder een voordeel beleeft en elkaar daarbij toegevoegde waarde bezorgd.

In de levensloop van mijn bestaan en de huidige bedrijfsontwikkelingen is het pro-actief coachen van mensen mijn nieuwe passie. Voorbij de oorzaken van de crisis en persoonlijke barrieres ziet de toekomst er rooskleurig uit. Een toekomst waarbij mensen in al hun ongelijkheid maar wel op basis van gelijkwaardigheid kunnen functioneren in hun keuze van bestaan. Als werkondernemer binnen eindelijkeigenbaas.nl heeft modern entrepreneurship mijn voorkeur. Dit kan in kleine eigen bedrijfjes maar is binnen grotere organisaties ook volop toepasbaar.

Digital DNA

=increased
=decreased
=new
=unchanged
Show more tags

You can also find me at:

Weblog RSS

Heden geboren: de Ondernemer.

Sjoerd C. Hania  -  15/02/2010 18:40:00  -  141x read(s)
Heden geboren: de Ondernemer.
Heden geboren: de ondernemer

Wordt iemand geboren als ondernemer of is het te leren? Dat is de grote vraag. Een ding is zeker eenmaal ondernemer - geroken aan de vrijheid, aan het zelf beslissingen nemen, je eigen koers bepalen en je eigen tijd indelen - altijd ondernemer.
Een beetje zwanger bestaat niet, je bent het of je bent het niet. Dat geldt zeker ook voor ondernemerschap. Je gaat er voor of...

Network

~ Jeannet Kools ~
BasBosman
Ben Koot
Carina Eindelijk Eigen Baas
Claudia Kaldenbach
Danielle van Kampen-van den Busken
Emblogtbij
Eric mulder
Erik Pronk
Ferry Maidman
Iris Meerts
Jeroen van der Schenk
Jolanda Verburg
JolandaHania
Karine
My whole network

Plazas

All my Plazas