Vicky Marijnen

Profile

Vicky Marijnen
Vicky MarijnenTrainer | Coach | Spreker | Motivator Vicky Marijnen | Training & Coaching
Een grote persoonlijke fascinatie en drijfveer van mij ligt in het ontginnen van het maximale potentieel dat ieder in zich heeft. Ik hou ervan om mensen zichzelf te laten verrassen, ze te laten ervaren dat ze meer in hun mars hebben dan ze misschien zelf ooit voor mogelijk hielden. Want wat een positieve energie en voldoening komt er dan vrij, wow! En ik geloof dat voor iedereen dit mogelijk is, dus ook voor jou.

In verschillende rollen (trainer/coach/spreker/motivator) inspireer en begeleid ik met veel plezier individuen, ondernemers en teams bij het ontdekken, ontwikkelen én waarmaken van dat maximale potentieel. Om eruit te halen wat er in ze zit, en meer!

Als je meer wilt weten over mij en mijn werk(wijze), neem dan eens een kijkje op mijn website: www.vickymarijnen.nl En wil je weten wat ik voor jou kan betekenen, neem dan contact met me op voor een kennismaking. Ik ontmoet je graag!

Digital DNA

=increased
=decreased
=new
=unchanged
Show more tags

You can also find me at:

Weblog RSS

De valkuil van het vergelijken

Vicky Marijnen  -  17/07/2012 09:40:00  -  32x read(s)
De valkuil van het vergelijken
Wij mensen zijn er ontzettend goed in om onszelf te vergelijken met anderen. En dan het liefst niet met zomaar anderen, maar vooral met mensen die iets heel goed kunnen, of die al heel veel ervaring hebben in iets. En dat moeten wij dan natuurlijk meteen net zo goed kunnen als zij (of althans, dat vinden we dan). Hoe bedoel je ‘de lat hoog leggen’? En hoezo ‘set up for failure’?……

Tsja, dat vergelijken daar zijn we dus goed in. Maar wat we dan voor het gemak vaak vergeten is dat juist die mensen waarschijnlijk al vele dagen, weken of zelfs jaren van oefenen...

Plazas

All my Plazas